colectie :)


Paianjeni 027

Faptul ca am o spaima reala de ei si ii evit cat pot nu inseamna ca nu le apreciez calitatile si nu ii respect, ba dimpotriva. Si, din fericire, la final de expozitie mi-am adus aminte la timp si am fost sa-i vizitez. Iar daca exista fani de-ai lor care n-au apucat sa-i vada, iata un rezumat la mine.

Mai vazusem live din specia lor, dar nu atat de multi laolalta :D. Poze nu prea am reusit sa le fac, din motiv de setare nefericita a aparatului, noroc cu cineva mai priceput , uite aici.

Vreau doar sa le enumar, blonde, brune sau roscate 🙂 (bolduite cele care suna chiar simpatic) : tarantula maronie gigantica braziliana, tarantula cu degete rozalbe, tarantula ornamentala regala, tarantula cu picioare de foc, tarantula braziliana neagra, tarantula blonda de desert, tarantula ornamentala de Bengal, tarantula de mahon malaeziana, tarantula babuin marmorata, babuinul cu corn, regele babuin, tigrul soarelui din Venezuela, tarantula maronie de Hispaniola, tarantula cu genunchi aurii, tarantula schelet (pe care n-am vazut-o, of), tarantula trandafir din Chile (sau tarantula flacara), tarantula cu model solar de Mombasa, tarantula tigru de Costa Rica, tarantula Hercule, tarantula cu genunchi rosii, tarantula braziliana cu rosu si alb, tarantula carliontata, tarantula zebra de costa Rica.

Iar cele cu adevarat mari: tarantula mancatoare de pasari (lasiodora parahybana) si sora ei, tarantula mancatoare de pasari Goliat, tarantula braziliana cu genunchi albi, tarantula tigru de Trinidad, tarantula blonda braziliana gigant.

Separat, vaduva neagra, mica si mai periculoasa decat oricare dintre tarantule, desi e cat o moneda de 10 bani. Ce-i drept are forma aia de boaba, neagra si respingatoare, brrr…

Paianjeni 012

Doar cateva de-ale mele, fara sa spun care din ei este pentru ca nu mai stiu. In prima poza e si protagonistul, in fundul gaurii unde s-a ascuns cum face in natura.

Paianjeni 022

In poza a doua e tot in casuta si se vede in lumina lampii din spate, un pic creepy 😀

Paianjeni 004

Iar in a treia se urcase pe terariu, care oricum e acoperit cu sticla si in partea de sus 🙂

Paianjeni 008

In schimb pot sa postez plansele de pe pereti, din care poate ca aflati ceva ce nu stiati (cu dublu clic pe poza pentru marire) :

Paianjeni 011Paianjeni 013

Paianjeni 001 Paianjeni 002

Paianjeni 007

Iar dintre scorpioni: scorpionul imparat, scorpionul tanzanian cu clesti rosii, scorpionul urias de Arizona, scorpionul urias de padure, scorpionul plat de stancarii.

Paianjeni 009

Si un exemplar deosebit de frumos, care evolua pe o plasma de pe perete 🙂

Paianjeni 021

La plecare, afara o alta minune: Piata Victoriei aerisita si fara masini, ceea ce in timpul saptamanii pare o notiune abstracta la care nici nu are sens sa te gandesti, avand in vedere cum e de obicei zona asta ! 😀

Paianjeni 026

Reclame

11 gânduri despre “colectie :)

        • :)) a, bine, asa e o idee non-stop hranita 😀 .Cu fobia nu te pui, singura metoda sa scapi e sa o transformi intr-un avantaj pentru tine. De exemplu, daca as avea o boala incurabila si veninul de paianjen ar fi unicul leac, in disperare de cauza creatura nu doar ca ar avea acces direct la epiderma mea (sau la ce-ar fi nevoie 😀 ) , dar mi-ar fi brusc foarte simpatica, un prieten real. Totusi, sper sa nu ajung vreodata in situatia aia :(( :))…

            • M-ai facut sa ma duc sa caut, habar n-aveam ca exista asa ceva. Asa ceva ?!… Si iti dai seama ca mancatul iese din discutie, ‘geaba ii explici cum e cu rosiile si ceapa alaturate ei vara, ca nu vrea nici sa auda. Eu macar mai am o scuza cu fiorosii aia mici, dar oamenii aia, saracii, nici nu stiu ce pierd 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s