din mers (2) :)


Hop și eu înapoi pe blog… după o perioadă de lene autentică și mai ales lăsată să se manifeste liber. Vroiam să reiau altfel, dar mai amân din motivul de mai jos.

Deci, mergi tu liniștit pe stradă, cu gândurile tale, și uneori se întâmplă să îți atragă atenția ceva care te face să zâmbești de unul singur. Uite așa ca în cazul de față. Şi pentru că m-a amuzat, și pentru că știu ca astea nu sunt veșnice pe ziduri, m-am gândit să prind repede în poza înțelepciunea – mai ales că dl. Ionescu e doar un nume generic și de fapt poți fi chiar tu cel implicat în situație, Doamne ferește. Pentru cine nu distinge bine obiectul respectiv, fac precizarea că e vorba de un ghiveci cu flori, și mai exact de unul cu violete (că am și eu așa ceva acasă și le recunosc frunzele) :), expediat expres și recomandat 😀 .

Picture 004Picture 003

Reclame

6 gânduri despre “din mers (2) :)

  1. Nu-i nici o gluma. Stiu povestea cuiva care s-a trezit cu un ghiveci trecut razant la cativa centimetri de capul lui. Din fotografia ta reiese ca cine trece pe acolo, la cum arata blocul acela, are noroc ca este o farmacie la parter. Mai bine se deschidea si o firma de pompe funebre, ca varianta B 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s