incununare


Isi termina cel de-al doilea mandat (care parca e al cincilea, dupa cat de ingrozitor a fost totul…) si inca nu avusese ocazia sa promulge o lege pentru a ucide niste fiinte – ei, iata ca azi a avut ocazia ! Nu faptul ca a promulgat-o ma dezgusta, era clar ca asa va fi ; ce ma scarbeste e viteza cu care s-a miscat, adica individul poate si asa, cand da bine la electorat . Altfel, o lalaie zile sau saptamani in sir cu legi importante, dar astazi s-a miscat repede !… bestia.

Adica e o incununare a intregii sale activitati de presedinte al Romaniei, aceasta creatura a Iadului din care a venit. Dupa ce a furat, a subminat, a incalcat in mod repetat legi si Constitutia, a manipulat, a sfidat cu nerusinare, a intervenit in favoarea sa si a familiei sale, a tradat si a mintit, a batut palma in exterior pentru interese personale in interior, a favorizat infractori si a acoperit ilegalitati ale membrilor gastii sale de netrebnici, acum are, iata, ocazia sa-si dea acordul prezidential pentru eutanasiere de maidanezi. Perfect, asa sa fie, sa se bucure o parte a societatii si sa isi sopteasca in sinea ei, multumita, ca a rezolvat problema, cetateneste – la cat se minte romanul , ce mai conteaza o auto-amagire in plus ?

Si de fapt cred ca ma pripesc, individul basescu mai are inca un an si ceva la dispozitie, timp in care poate sa faca, si cu siguranta va face, inca mult rau. Eventual sa legifereze si eutanasierea unei parti a populatiei, de ce nu ? Vede el care… Ca oricum CCR (adica tot el, pentru cine nu stie) ii va fi alaturi.

Tot ce-i doresc acestui individ nenorocit esta ca atunci cand va crapa (ca vine ea si ziua aia, pe care sper s-o apuc…)  sa moara in chinuri ! Repet, nu legat de maidanezi neaparat, ci asa, pur si simplu…. pentru ca-l urasc asa cum nu credeam ca as fi capabila, pentru ca e deja impregnat in toata fiinta acestei natii slabe, care a preluat de la el, ca de la un model, toate apucaturile proaste si toate ticalosiile de care e capabil un individ…. si , mai ales, pentru ca nu va da niciodata socoteala pentru dezastrul material si moral pe care il va lasa in urma. Sa-i dea Dumnezeu dupa tot ce a facut in viata ! Lui si neamului lui !

Sursa foto: http://baselandia.wordpress.com/

Free Fivers

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s