deja ?


Adica deja a venit vremea lor, cand mie mi se pare ca mai ieri era inceputul anului ? Nu ca n-ar fi frumos, doar ma sperie un pic viteza cu care trece timpul.

Deocamdata florile sunt crude, fara polen si fara parfum…. dar in cel mult o saptamana cred ca iesim la cules, cu hotoaica :). Doar am stabilit ca fericire mare nu exista si trebuie sa ne multumim cu bucurii mici, care ne stau in putere si care se repeta eventual, precum teii. Iar anul asta crengile sunt pline, bucuria noasta si a albinelor :).

Image

DSCN3708

Reclame

4 gânduri despre “deja ?

  1. Hei. În nu ştiu care horoscop sunt TEI. Şi, cică, trebuie să îl prind în braţe ca să-i cer putere. Ştii că o fac? Şi că mă simt bine?
    PS. Ce e hoţoaica?

    • Hoțoaica e un băț cu o sfoară în capăt, cu care agăți crengile și le tragi în jos, să-ți însușești ceea ce a crescut pe ele: tei, cireșe, corcodușe, etc :D. Ei, vorba vine, că oricum n-o să avem loc de țiganii-culegători care vor ”toaleta” ei partea de jos a copacilor.

      Foarte bine faci dacă poți, mi-ai amintit de un mail pe care o să ți-l trimit, referitor la puterea îmbrațișării și care te îndeamnă să iei în brațe oameni, animale și chiar copaci, că cică toate îți transmit energie. Și așa și e, că doar simțim starea de bine cu oamenii sau animalele, așa că de ce nu și cu ceva vegetal ?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s